Működési engedélyszám: BP-02/NEO/04598-4/2023. Eü szolgálati azonosító: 000141

REGE ÁPOLÁS LOGÓ-01

Nővérszolgálat

A betegek egészségét és jólétét szem előtt tartva 24 órás nővérszolgálatot biztosítunk. Intézményünkben a nővérek nem csupán gondozók, hanem az orvosi csapat szerves részei, akik széleskörű szakmai tudással és empatikus hozzáállással rendelkeznek.

A nővérek a következő ellátást biztosítják

Betegápolás:
Nővéreink folyamatosan figyelik a betegeket, gondoskodnak a szükséges gyógyszerek adagolásáról, és biztosítják, hogy minden páciens megkapja a napi szükségleteknek megfelelő ellátást.

Magas fokú figyelem:
Szakápolóink rendszeresen ellenőrzik a betegek pulzusát, vérnyomását és testhőmérsékletét, hogy azonnal lássák és kezeljék az esetleges eltéréseket.

Sebkezelés:
Műtétek vagy sérülések után nővéreink gondoskodnak a seb megfelelő tisztításáról, kötözéséről és ápolásáról, elősegítve ezzel a gyorsabb gyógyulási folyamatot, és az esetleges fertőzések elkerülését.

Higiéniai ellátás:
A nővérek gondoskodnak a lakók személyes higiéniájáról, segítve őket a fürdésben, öltözködésben, és más napi rutinok ellátásában.

Fekvőbeteg gondozás:
Az ágyhoz kötött vagy mozgáskorlátozott betegeknél a nővérek speciális gondoskodást nyújthatnak, beleértve a katéter cserét, az ágytálak forgatását, a fekélyek kezelését és minden olyan fontos tevékenységet, amelyek biztosítják a páciensek kényelmét és egészségügyi állapotuk megfelelő kezelését.

Tanácsadás:
A nővérek felvilágosítják a pácienseket az egészségmegőrzés és a kezelési terv fontosságáról, valamint válaszolnak minden kérdésre, hogy a betegek és családjaik teljes körűen megértsék az egészségügyi helyzetüket.

Miért fontos a 0-24 órás nővérszolgálat?

Azonnali reakció sürgősségi esetekben:

Az egészségügyi problémák bármikor felmerülhetnek. A 24 órás nővérszolgálat lehetővé teszi a gyors és hatékony reakciót sürgősségi helyzetekben, ezzel biztosítva a betegek magas fokú biztonságát.

Folyamatos gondoskodás:

Az éjszakai és hétvégi órákban is elérhető nővérszolgáltatás lehetővé teszi a folyamatos törődést, így a páciensek soha nem maradnak egyedül a nehezebb időszakokban sem.

Teljes körű támogatás:

A nővérszolgálat nem csupán az egészségügyi szolgáltatásokat biztosítja, hanem a betegek érzelmi és szociális szükségleteire is odafigyel, támogatva ezzel az testi-lelki gyógyulást.

Miért bízhat meg nővéreinkben?

  • több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek
  • gyakorlott egészségügyi szakemberek
  • rendszeresen képezzük őket, hogy mindig naprakészek legyenek
  • a legmodernebb gyógyászati megoldásokat alkalmazzák
  • emberközpontú szemlélettel rendelkeznek

Bízunk benne, hogy 0-24 órás nővérszolgálatunkkal hozzájárulhatunk lakóink biztonságos és szakszerű egészségügyi gondozásához. Az általunk nyújtott magas szintű gondoskodás a biztonságos környezet mellett, olyan színvonalas körülményeket tesz lehetővé, ahol a lakók teljes mértékben megbízhatnak abban, hogy egészségük és jólétük elsődleges szempont számunkra.

Ha kérdése van vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

KAPCSOLAT

Impresszum
Adatvédelmi tájékoztató
Gyakran Ismételt Kérdések

Minden jog fenntartva © 2024 Rege⁺ Ápolás és Gondozás