Működési engedélyszám: BP-02/NEO/04598-4/2023. Eü szolgálati azonosító: 000141

REGE ÁPOLÁS LOGÓ 1x1-03

CSAPATUNK

Az általunk kínált szolgáltatások minősége és eredményessége elsősorban az elkötelezett, képzett szakembereinknek köszönhető. Szakápolási csapatunk olyan szakértőkből áll, akik nemcsak kiemelkednek szakmájukban, de elhivatottsággal és emberközpontú szemlélettel végzik munkájukat.

Orvosok
Az orvosok szerepe kiemelkedő fontosságú az idősgondozásban, hiszen a páciensek egészségügyi állapotának szakszerű felmérése, kezelése és kontrollálása a legmagasabb szintű tudást igényli. Olyan képzett orvosokkal dolgozunk együtt, akik kiemelt fokú ismeretekkel és több éves tapasztalattal rendelkeznek az egészségügy területén. Orvosaink nem csupán a szakmai tudás birtokában tűnnek ki, hanem elkötelezettek abban, hogy az idősgondozás minden aspektusát szem előtt tartva, emberközpontú megközelítéssel lássák el feladataikat.

Pszichiáter
A mentális egészség ugyanolyan fontos, mint a testi egészség. Neurológus szakértőnk, pszichiáterünk, elhivatottan segíti betegeinket az érzelmi és mentális egyensúly fenntartásában. Különleges gondossággal kezeljük a pszichés egészség kérdését, és biztosítjuk a támogató környezetet minden vendégünk számára. Dr. Salacz Pál, a Péterffy Kórház Ideggyógyászati Osztály osztályvezető főorvosa széleskörű tapasztalatának és hatékony terápiás módszereinek köszönhetően megbízható tagja csapatunknak.

Gyógytornász
Gyógytornászunk a mozgásszervi és kardiológiai rehabilitáció terén kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezik. Szaktudása révén azon dolgozik, hogy segítse az idős lakóinkat a fizikai egészségük visszaszerzésében. Az izmok erősítésére, fájdalomcsillapításra és mozgékonyság javítására összpontosítva biztosítja a hatékony és eredményes gyógykezeléseket. Különleges gondossággal és türelemmel közelít a betegek felé, figyelembe véve az esetleges korlátaikat és szükségleteiket.

Nővérek
Nővéreink, akik személyre szabott figyelemmel követik nyomon a páciensek aktuális állapotát és fejlődését, kulcsfontosságú szerepet töltenek be az ápolásban és gondozásban. Kiterjedt egészségügyi ismeretekkel és szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy átfogó ellátást biztosítsanak. Empatikus és odaadó munkájuknak köszönhetően 0-24 órás szolgálatban nemcsak az orvosi kezeléseket segítik, hanem lelki támaszt is jelentenek a páciensek számára.

Dr. Salacz Pál

intézményi pszichiáter – neurológus

Péterffy Kórház Ideggyógyászati Osztály osztályvezető főorvosa

Dr. Marik György

intézményi orvos

Az intézményesített idősellátás szakértője, tapasztalatokkal a bentlakásos idősotthonok felügyeleti folyamataiban.

Sóti Viktória

gyógytornász

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem mozgásszervi és kardiológiai rehabilitáció terén.

Szabóné Takács Anita

ápolási igazgató

Gyakorlott egészségügyi szakember, szakmai tapasztalattal rendelkezik nem csupán az idősgondoz ás, hanem a palliatív és hospice ellátás területén is.

Dr. Nagy Viktor

főigazgató

Rege Residence Szépkorúak Otthonának főigazgatója

KAPCSOLAT

Impresszum
Adatvédelmi tájékoztató
Gyakran Ismételt Kérdések

Működési engedélyszám:
BP-02/NEO/04598-4/2023.
Eü szolgálati azonosító: 000141

Minden jog fenntartva © 2024
Rege⁺ Ápolás és Gondozás