Működési engedélyszám: BP-02/NEO/04598-4/2023. Eü szolgálati azonosító: 000141

REGE ÁPOLÁS LOGÓ-01

Házi gondozás és otthoni szakápolás

Mindenki életében elérkezhet az a pillanat, amikor egészségügyi állapotából vagy életkorából fakadóan extra gondozásra, szakszerű ápolásra szorul. Amennyiben a család bármilyen oknál fogva nem tud megfelelő ellátást nyújtani, vagy speciális egészségügyi szükségletek merülnek fel, mi rendelkezésre állunk, hogy megkönnyítsük az életet és biztosítsuk a szükséges gondoskodást.

Házi gondozás

Legyen szó rövid távú vagy hosszú távú gondozásról, mi támogató kezet nyújtunk, amely segít átlépni az élet kihívásain és biztosítja a mindennapok nyugalmát és biztonságát. A mindennapi rutin feladatok mellett szakembereink szívükön viselik az Ön személyes igényeit is. Nálunk nem csak gondozást kap, hanem egy empatikus és figyelmes társaságot, aki nem hagyja, hogy magára maradjon.

Amit nyújtunk:

Tapasztalt és megbízható gondozók:

Házigondozási szolgáltatásunk kizárólag leinformálható, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező tapasztalt szakemberek segítségével történik.

Egészségügyi ellátás:

Felügyeljük a gyógyszeres kezelést, segítünk az orvos által előírt orvosságok beszerzésében és adagolásában.

Személyes higiénia:

Segítséget nyújtunk a fürdésben, öltözködésben, hajápolásban és egyéb személyes higiéniai teendőkben.

Étkezés támogatása:

Segítünk az étkezésben, valamint figyelünk a megfelelő táplálkozásra és folyadékfogyasztásra.

Mozgás támogatása:

Támogatást nyújtunk a járásban, az ágyból vagy a székből való felkelésben, valamint a mozgásfunkciók megtartásában és javításában is ösztönözzük.

Biztonságos környezet:

Kiemelt figyelmet szentelünk arra, hogy a környezet biztonságos és akadálymentes legyen. Az esetleges veszélyforrásokat felismerve, intézkedünk azok elhárítására és megelőzésére.

Társaság és érzelmi támogatás: Nem csak a fizikai igényekre összpontosítunk, hanem az érzelmi szükségletekre is. Együttérző és melegszívű társaságot nyújtunk, aki érdeklődik, beszélget és figyel a gondozott érzelmi állapotára.

A gondozó szerepe tehát sokrétű, és az egyéni szükségletekhez igazodva alakítjuk az ellátást. Célunk, hogy a gondozott mindennapjait könnyebbé tegyük, gondoskodunk róla, hogy biztonságban éljen a saját otthonában.

Otthoni szakápolás

Amennyiben betegség vagy rossz egészségi állapot miatt szakszerű ápolásra szorul, mi a saját otthonában tesszük elérhetővé a legmagasabb szintű egészségügyi ellátásunkat. Képzett szakembereink akár 0-24 órában figyelnek a beteg állapotára, annak változásaira, biztosítva a szükséges gondoskodást és felügyeletet.

Amit nyújtunk:

Képzett szakemberek:

Az otthoni ápolást kizárólag olyan szakemberek végzik, akik rendelkeznek egészségügyi végzettséggel. Számunkra fontos, hogy a szakápolás területén jártas, magasan képzett személyek segítsék Önt, hogy egészsége mindig biztonságban legyen.

Gyógyszeres kezelés:

Figyelemmel kísérjük a gyógyszerszedés pontos időpontjait, az előírt mennyiségeket, és felügyeljük, hogy minden gyógyszer az orvos utasításainak megfelelően kerüljön beszedésre.

Sebkezelés:

Vigyázunk a sebek tisztán tartására, megfelelő fertőtlenítésére, és segítünk a gyógyulási folyamatban, a fertőzések megelőzésében.

Speciális ápolási feladatok:

Szakemberünk gondoskodik a gyomorszonda mosásáról, katétercseréről, valamint más speciális medicinális beavatkozásokról, a gondozott szükségleteihez igazodva.

Folyamatos egészségügyi ellenőrzés:

Figyelemmel kísérjük a gondozott egészségi állapotát. Rendszeresen mérjük és rögzítjük az alapvető egészségügyi mutatókat, például vérnyomást, pulzust, vércukorszintet.

Orvosi konzultáció:

Szoros együttműködésben állunk az orvosi szakemberekkel, és rendszeresen konzultálunk velük a gondozott állapotáról.

Etetés: 

Amennyiben a gondozott fekvőbeteg és segítségre van szüksége az étkezés során, előkészítjük az ételt és segítünk az etetésben, az étel kényelmes elfogyasztásában.

Lelki támogatás:

Az egyén mentális állapotát és személyes nehézségeit érzékenyen és szakszerűen kezeljük. A gondozók segítenek a beteg érzéseinek kifejezésében és megértésében, elősegítve az érzelmi folyamatok feldolgozását.

Budapesten belül mindkét szolgáltatásunk elérhető. 1-2 órás segítségnyújtástól egészen 0-24 órás felügyeletig, rugalmasan alkalmazkodunk az egyéni igényekhez és időbeosztáshoz. Azok számára, akiknek csak időszakos támogatásra van szükségük, lehetőség van rövidebb, néhány órás segítségnyújtás igénybevételére. A hosszabb távú, folyamatos gondozás vagy az éjszakai órákban nyújtott felügyelet esetén pedig rendelkezésre állunk, hogy biztosítsuk az állandó, magas színvonalú gondoskodást.

Csapatunk készen áll arra, hogy személyre szabott megoldást nyújtson az Ön vagy szerettei igényeire. Forduljon hozzánk bizalommal, és engedje meg, hogy segítsünk a legmegfelelőbb gondozási vagy ápolási megoldás kiválasztásában.

KAPCSOLAT

Impresszum
Adatvédelmi tájékoztató
Gyakran Ismételt Kérdések

Működési engedélyszám:
BP-02/NEO/04598-4/2023.
Eü szolgálati azonosító: 000141

Minden jog fenntartva © 2024
Rege⁺ Ápolás és Gondozás