Működési engedélyszám: BP-02/NEO/04598-4/2023. Eü szolgálati azonosító: 000141

REGE ÁPOLÁS LOGÓ-01

Életvégi ellátás

A Életvégi gondozás során minden beteg különleges törődést és ellátást érdemel. Magas minőségű szolgáltatással, megbízható szakemberekkel segítünk a megfelelő támogatásban és szakszerű gondozásban.

Miért van szükség intézményi életvégi ellátásra?

A gyógyíthatatlan betegséggel küzdő páciensek számára a fájdalomcsillapítás, a gyógyszerek biztonságos adagolása, a szellemi támogatás, valamint a családnak nyújtott mentálhigiénés tanácsadás kulcsfontosságú. Megfelelően képzett, tapasztalt szakemberek segítségével felkészülten kezelhető minden váratlan helyzet és kiemelt támogatást nyújthatunk a betegnek, hogy ezt a nehéz időszakot a lehető legjobb körülmények között, méltóságteljesen élhesse meg.

Mit nyújtunk a életvégi betegeknek?

24 órás nővérszolgálat

A tapasztalt és képzett nővérek éjjel-nappal rendelkezésre állnak, felügyelik a betegek állapotát, biztosítják a gyógyszerek megfelelő adagolását, és azonnal reagálnak bármilyen sürgős helyzetre. 

Orvosi kontroll

Az intézményünk ellátása lehetővé teszi a rendszeres orvosi vizsgálatokat, így a betegek egészségi állapota folyamatosan nyomon követhető, gondozásuk könnyedén és hatékonyan személyre szabható. 

Fájdalomcsillapítás

Egyéni igényeknek megfelelően alkalmazzuk a fájdalomcsillapító terápiákat, hogy a betegek a lehető legkevesebb fájdalmat érezzék, és nyugalmukat teljes mértékben megőrizhessék.

Gyógyszerelés

Biztosítsuk a betegek számára a megfelelő gyógyszeres kezelési tervet és annak rendszeres ellenőrzését. Amennyiben a beteg mellékhatásokat tapasztal, az adagolás szakszerű módosításával változtatunk a gyógyszeres terápián. 

Állandó felügyelet

Az intézményi ellátás során a betegek folyamatos felügyelet alatt állnak. Ez nem csak a nappali, hanem az éjszakai órákra is vonatkozik, így a szakmai személyzet bármilyen sürgős helyzet esetén elérhető a betegek számára. 

Speciális étrend

Életvégi szolgáltatásunk kiterjed a betegek speciális étrendjének összeállítására is, melyet szakképzett dietetikus segítségével alakítunk ki. A betegség típusát, állapotát és a kezeléseket figyelembe véve, meghatározzuk, hogy milyen táplálkozási igényekkel rendelkezik a beteg, és ennek alapján alakítjuk ki a speciális étrendet.

Az intézményi ellátás előnyei

Otthoni kényelem

Intézményünk kialakításakor szem előtt tartottuk, hogy melegséget és komfortos környezetet biztosítsunk a lakóknak. A kényelmes, otthonosan berendezett apartmanok segítenek a betegeknek megtalálni a nyugalmat, hiszen békés környezetben élhetik meg mindennapjaikat.

Biztonságos környezet

Az intézményi ellátás magas fokú biztonságot nyújt a betegek számára. A Rege Residence Szépkorúak Otthonának teljes területe és berendezése az egészségügyi és biztonsági szabványoknak hiánytalanul megfelel, ennek köszönhetően optimális környezetet biztosíthatunk a életvégi betegek ellátására.

Lelki támogatás

Tapasztalt pszichológusok és lelki segítők támogatják a betegeket és családtagjaikat az érzelmi kihívások kezelésében. Teljes odaadással segítünk megbirkózni a lelki nehézségekkel, hogy a család megtalálja a belső békét és az elfogadás útját.

Különleges terápiás kezelések

A életvégi ellátás keretében különböző speciális terápiák állnak rendelkezésre, hogy a betegek fizikai, mentális és érzelmi jólétét támogassuk. Ez lehet fizioterápia, zeneterápia, masszázsterápia és egyéb rendhagyó kezelések, melyek segítségével számos pozitív hatást érhetünk el a életvégi betegek életében.

Családi jelenlét

A családtagoknak lehetőségük van részt venni a gondozás folyamatában, és szorosan együttműködhetnek szakembereinkkel a beteg kényelme és támogatása érdekében.

Az Rege Residence Szépkorúak Otthonában elérhető odaadó és szeretetteljes életvégigondozás egy olyan szolgáltatás, amely magas színvonalú, hozzáértő és figyelmes törődést kínál a életvégi  betegeknek.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden betegnek biztosítsuk az emberséges és támogató környezetet.

KAPCSOLAT

Impresszum
Adatvédelmi tájékoztató
Gyakran Ismételt Kérdések

Működési engedélyszám:
BP-02/NEO/04598-4/2023.
Eü szolgálati azonosító: 000141

Minden jog fenntartva © 2024
Rege⁺ Ápolás és Gondozás