Működési engedélyszám: BP-02/NEO/04598-4/2023. Eü szolgálati azonosító: 000141

REGE ÁPOLÁS LOGÓ-01

Mozgássérült ellátás

A mozgássérültek komplex ellátást igényelnek, legyen az tartós vagy átmeneti állapot. Ebben a speciális helyzetben rendkívül fontos, hogy olyan gondozást és támogatást kapjanak, amely minden tekintetben magas színvonalú és igazodnak az egyéni körülményekhez.

Milyen ellátásban részesülnek nálunk a mozgássérült betegek?

Orvosi kezelés:
Mozgássérült betegeink számára elsődleges fontosságú a rendszeres orvosi kontroll és szakszerű kezelési terv. Tapasztalt orvosaink és szakembereink elhivatottak abban, hogy minden beteg egyedi állapotát figyelembe véve, maximális odafigyeléssel segítsék az egészségük javulását.

Rehabilitáció és fizioterápia:
Fizioterapeutánk segít a betegeknek visszanyerni, megerősíteni és megőrizni mozgásképességüket. A terápiás programok személyre szabottak és folyamatosan nyomon követik az egyén fejlődését.

Ápolás és gondozás:
24 órában elérhető ápoló személyzetünk segítséget nyújt a napi tevékenységek elvégzésében. A betegek szükségleteinek figyelembevételével alakítjuk ki az ápolási terveket, beleértve a gyógyszerelést, etetést, tisztálkodást és egyéb alapvető gondozási feladatokat.

Mentálhigiénés támogatás:
A fizikai korlátok gyakran összefonódnak az érzelmi kihívásokkal, és ezen a ponton szakértői segítségre lehet szükség. Szakembereink segítenek a betegeknek megérteni és kezelni az érzelmi kihívásokat, amivel pozitív irányba terelhetik a negatív gondolatokat.

Tapasztalt személyzet:
Az intézményünkben kizárólag jól képzett, emberközpontú szemlélettel rendelkező szakembereket alkalmazunk, akik szakmájukban elismertek, és az egészségügyi területen több éves tapasztalattal rendelkeznek.

Speciális berendezések:
Az intézményben található modern berendezések és speciális segédeszközök segítik a mozgássérült betegek mindennapi életét. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk, ezzel is segítve a mozgássérült betegeink életét könnyebbé tenni.

Szabadidős tevékenységek:
A teljes élet érdekében számos szabadidős tevékenységet és közösségi programot kínálunk. Ezek lehetőséget teremtenek a betegeknek a szórakozásra, kreatív kibontakozásra, és segítik a társas kapcsolatok kialakítását.

Betegszállítás a nap 24 órájában

Betegszállítási szolgáltatásunk lehetővé teszi a lakók számára, hogy akár sürgős esetekben, akár tervezett orvosi vizsgálatok alkalmával is biztonságban és kényelmesen jussanak el az egészségügyi intézményekbe. Bármilyen helyzet is adódjon, a betegszállítás révén a mozgássérült lakók mindig megbízható és gyors segítséget kapnak.

Ezek az ellátások és szolgáltatások együttesen biztosítják, hogy mozgássérült betegeink teljes körű gondozást kapjanak, amely figyelembe veszi az egyéni szükségleteiket és elősegíti az egészségi állapotuk javulását, optimális szinten tartását.

Ha Ön vagy szerette mozgásában korlátozott, nálunk biztos lehet abban, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legteljesebb életet élhesse otthonunkban.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg szolgáltatásainkat még részletesebben. Beszélgessünk az Ön számára kialakítható személyre szabott gondozási tervekről.

KAPCSOLAT

Impresszum
Adatvédelmi tájékoztató
Gyakran Ismételt Kérdések

Működési engedélyszám:
BP-02/NEO/04598-4/2023.
Eü szolgálati azonosító: 000141

Minden jog fenntartva © 2024
Rege⁺ Ápolás és Gondozás